Plan, Forbered, lykkes i den kommende basketball sesongen

Plan, Forbered, lykkes i den kommende basketball sesongen

<span id=”result_box” class=”” lang=”no”>Trenere, jeg kan ikke tro det er allerede den tiden av året igjen … basketball sesongen er rett rundt hjørnet! Det virker triumf å vinne eller dødskamp av nederlag på slutten av forrige sesong er fortsatt friskt i våre sinn som vi gir opp igjen for måneder med intens kamp, ​​søvnløse netter, lange bussturer, svette garderober, store klemmer, høy femmere, bryst humper, intense øyeblikk av angst, og søte øyeblikk av godtgjørelser. Vi er en gal mye er vi ikke … men det er i blodet vårt, og vi elsker det!

Hvis du er noe som meg de neste ukene kommer til å være ekstremt opptatt for deg som du prøver å organisere dine tanker rundt den kommende sesongen. Dreams i år blir året holde deg våken om natten og du har så langt unna stirre at bare en coach kan få så han eller hun ikke kan slutte å tenke på ulike kombinasjoner av spillere, spiller, og situasjoner.

Det største problemet du sannsynligvis har er å kunne samle alle dine tanker på ett sted i en organisert måte. Hvert år jeg ville tenke ut planer for hvordan de skal holde bedre organisert med praksis planer, speiderrapporter, og spillet planer. Jeg brukte bindemidler, ikke pads og mapper. Du vet nøyaktig hva jeg snakker om. Ved tredje eller fjerde uken av sesongen var jeg tilbake til å miste papirer og miste mitt sinn om hvor jeg setter ting som var viktige for å lykkes i mitt team. Det var frustrerende! Jeg brukte 10 år på å huske hvilke tre-ringperm eller mappe hadde mine sommer klinikk notater i den, der var mine tanker og notater fra like etter sesongen når mitt sinn var frisk på hva vi trengte å gjøre for neste år, og der var de speiding rapporter om at lag som alltid hadde vår nummer?

Nøkkelen til å holde organisert som en coach er å sørge for at alle dine viktigste formene for eksempel daglige praksis planer, speiderrapporter spillet planer og sommer klinikk notater på ett sted og lett tilgjengelig. Den største feilen unge trenere vil gjøre er å tenke at de har alt i hodet. Hvis du ikke planlegger og bor organisert så du planlegger å mislykkes. Det vil ta opp til deg. Muligheten til å enkelt få tilgang til en praksis plan fra forrige måned, en speiderrapport fra to uker siden, eller et spill plan fra det ødeleggende to poeng tap kan føre til at du gjentar de samme feilene om igjen.

Ikke gjør den feilen å tro at du kan holde alt organisert i hodet ditt. Når du planlegge og forberede på en organisert måte … suksess er sikker på å følge.

Gå til http://www.pumabasketball.com/ å bestille din basketball coaching planner i dag.

Posted by Chris

Categorised under Uncategorized
Bookmark the permalink or leave a trackback.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.