Basketball – loddrett hoppe

Basketball – loddrett hoppe

<span id=”result_box” class=”” lang=”no”>Hvorfor skulle du ønske å hoppe høyere? Vel, hvis du spiller en sport som basketball eller volleyball, kan det slå deg fra en gjennomsnittlig spiller til den beste spilleren på laget. Basketball spillere har en tendens til å se bare på overflaten av dette, og det er dunking. Hva du trenger å forstå er at det er mye mer som kommer med denne muligheten. Ja du får dunking, men det gir deg også en utrolig mengde tillit på banen. Selv om du ikke får dunk, vil du fortsatt være i stand til å stige over konkurransen å score! Kanskje hvis du er mer av et skytespill, vil du være i stand til å få skutt seg uten å bli blokkert. Hvis du ikke er latterlig høye som de fleste basketball spillere, kan du fortsatt gjøre det de kommer til å gjøre ved å hoppe høyere.

Det vanligste spørsmålet er “hvordan kan jeg øke min vertikale sprang?” og den forventede svaret er “Oh lett, bare gjør ____”

Dessverre er det ikke så lett. Det er fortsatt enkelt, men det er ingen rask løsning. Med riktig trening og ernæring, alle kan hoppe høyere. Men hva øvelser gjør du, hvor ofte du gjør dem, og hva du spiser? Her er en forrett plan

Første dag

(sett av reps)

Pistol knebøy (3x 10)

Dybde hopper (3 x 15)

Rim Hopper (4 x 10)

Andre dagen

Bulgarsk split squats (3 x 10)

Stol raketter (4 x 15)

Lunge hopper (3 x 15)

(Du bør alternere dag 1 og dag 2 hver to til tre dager, avhengig av hva kroppen din forteller deg dvs. sårhet)

Dette ville et godt sted å begynne. Bare sørg for at du spiser riktig kosthold etterpå! Hvis du ikke vet hva du skal spise, bør du se nærmere på muskel bygningen ernæring, det er helt grunnleggende ting, men jeg skal forklare overflaten.

Muskel bygningen innebærer å rive ned mikrofiber for å gjenoppbygge dem sterkere enn før. Så for å bygge dem opp, du trenger protein. Ikke bare det, det er mange andre matvarer du bør spise for å fremskynde prosessen opp, og mange andre matvarer du bør unngå som kan hindre din suksess. Noen av disse matvarene er sukker, mettet fett, og ifølge enkelte individer, gluten. Hold deg unna disse og spise mat som laks, brokkoli og bananer, og du bør være godt å gå. Annet enn det, holde seg borte fra brus og fylle opp kroppen med vann før og etter trening.

Hvis du gjør disse øvelsene og spiser de riktige tingene, bør du begynne å se resultater og begynner å hoppe høyere enn du noen gang ventet snart.

Nå er du en mester! Vel, nesten. Dette vil hjelpe deg å få inches til din vertikale hopp, men du kan besøke: Hvordan hoppe høyere på mer, og virkelig nå ditt potensial.

Posted by Chris

Categorised under Uncategorized
Bookmark the permalink or leave a trackback.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.