motspiller, Spiller

3 tips om hvordan du bedre Spiller enn motspiller

Posted by Chris

Riktig speidingen en motstander er trolig en av de mest tidkrevende og vanskelige oppgaver for en high school basketball coach. Men det trenger ikke være sånn hvis du følger noen enkle tips og organisere deg selv med en basketball coaching planleggeren.

High school basketball trenere ikke har en stor stab til brainstorming eller bryte ned film med. Mesteparten av det vi gjør, gjør vi med begrenset tid og ressurser. Når vi speider vi må ofte kjøre i en time eller mer for å sitte på tribunen og se en live basketballkamp. Vi har ikke råd til å trykke på pause eller spole tilbake for å sørge for at vi får spille trukket riktig. Dette kan være svært vanskelig å gjøre.

Generelt sett går vi bort fra speidingen en motstander med skriblet notater og noen spiller på baksiden av en programoversikt. Da den harde delen begynner som vi har å gjøre følelse av det hele, og en eller annen måte kommunisere hva vi har lært til vårt team. Her er tre enkle tips for å gjøre speideren mer effektiv.

Bruk en gyldig e-diagrammer og notatsider for tegningen din spiller: Avslutt kommer med et blankt ark eller stole på en programoversikt for notater og skuespill. Ved å bruke pre-laget diagrammer og notater sidene vil du være i stand til å fokusere mer på det som skjer på banen i stedet for å trekke nye diagrammer hver gang du ønsker å huske noe som skjedde. Du kan lage dine egne skjemaer på et Word-dokument som er hyggelig, men tidkrevende eller du kan bruke en planlegger med pre-laget former. Målet er å ha lett tilgjengelig og pent organisert rapporter på alle dine motstandere.

Break The Handling Down By quarter: Dette er faktisk svært verdifull. Altfor mange ganger går vi bort fra Speideren med ting som vår motstander gjorde, men ikke når de gjorde dem. Hvis vi bryter handlingen ned av kvartalet kan vi begynne å se tendenser til motstandertrener som er like verdifull som den styrker og svakheter til spillerne. Bare å vite at det andre laget presser versus vite at treneren presser for å starte tredje kvartal vil hjelpe mentalt forberede laget ditt på det som kommer. De fleste trenere har tendenser, og når du bryter en speiderrapport i kvartalene du kan begynne å se motstanderen på et helt nytt nivå.

Ikke bli for Spesifikk: Noen ganger kan vi overvelde oss med informasjon, spesielt hvis det er uorganisert. Hvis vi er overveldet forestille seg hvordan våre spillere vil føle som vi prøver å lære dem alt om en kommende motstander. De vil oppleve sanse. I stedet ser for generelle tendenser eller ting som skjer gjentatte ganger. Dette vil gi deg et bedre inntrykk av hvordan motstanderen spiller. Skrive ned hver spiller er vanskelig og ikke verdt tiden din. Igjen som du organisere deg selv vil du begynne å se mønstre dukker opp.

Speideren og forbereder en motstander riktig kan gi deg den ekstra slag du må slå det fem poeng tap i en seier.

Lykke Coach!

The Basketball Practice Planner er den ultimate trenere følgesvenn. Organiser deg selv med sesongkalender, alle dine praksis planer, filmanmeldelse, speiderrapporter og spill planer i ett ryddig solide trenere planleggeren. Det er bokstavelig talt alt du trenger for å holde orden for hele basketball sesongen. Du vil lure på hvordan du fungerte uten. Du finner basketball coaching planleggeren på http://www.pumabasketball.com/

Leave A Comment