Betting Strategier, NBA basketball, Spillere

Basketball å satse strategier

Posted by Chris

Med noen få effektiv basketball betting strategier satt på plass, vil du være i stand til å avgjøre hvilket lag i noen NBA basketball spillet vil vinne og være i stand til å sikkerhetskopiere din konklusjon med at lagets tidligere statistikk for sesongen, deres sterkeste aktørene, skadde spillere, dommeren bias, og om ikke at spill  ble spilt hjemme eller på reise.

Antall seire for hvert lag

Du må holde deg på toppen av hvor mange seire hver gjør i inneværende sesong, så vel som forrige sesong. Grunnen til dette er at gir en god indikator på hvor effektiv lagets prestasjoner er som helhet, og kan brukes til å lage gode sammenligninger til andre lagenes prestasjoner.

Känn dina lag

Gå igenom pappersrapporterna försiktigt. Också uppmärksamma spelarens undersökning av experter på TV: n. Skapa en katalog över de potentiella och svagare noterna av spelarna i varje lag och strategin för lag hemma och iväg. Försök att täcka minst tre årstider om du är intresserad av live odds och vinnande basketbett.Använd ett Excel-ark och notera teamplaceringar av olika tidningar, tv-kanaler och internet. Basera på detta, nå dina egna slutsatser.

Individuelle spillere ‘Ytelse

Selvfølgelig er det viktig å vite hvilke spillere. Legg merke til de sterkeste spillerne på laget og holde deg oppdatert på noen uvanlig aktivitet eller sjanser i ytelse. Pass på at du vet hvem som har lidd skade, som opplever en økning i ytelse, og som kan spille betraktelig bedre enn sine motstridende tall. Du er essensielt å analysere hvor godt lagene matche opp for optimale basketball betting strategier.

Ikke satse på alle spill

Selv om det kan virke fristende til tider, er det uklokt å satse på hver eneste kamp. Dette er nøkkelen til å oppnå en høy win rate og sveve mot profesjonell bettor status.

Leave A Comment