Spillvariasjoner av basketball

Spillvariasjoner  av  basketball

Det er faktisk mange forskjellige variasjoner på spillet som gir basketball til et helt nytt nivå.

Variety er en av de tingene som gjør basketball til en populær sport. Med alle måtene å spille spillet er det ikke rart at folk over hele verden spiller spillet. Det er sant uansett hvem de er, hvor gammel de er eller hvilke begrensninger de fysisk har.

Spillvariasjon 1: Rullestolkurv

Rullestol basketball, som navnet antyder, spilles i rullestoler. Stolene er spesialdesignet slik at de beveger seg raskt og enkelt nedover retten. De er også laget slik at spillerne kan være fleksible, akkurat som spillere i tradisjonell basketball.

Spillvariasjon 2: Vannkampball

Vann basketball, igjen som navnet antyder, spilles i vann. Det kan være rekreasjon eller som lagregulert sport. I vann basketball er reglene litt annerledes. Reglene for vann basketball kombinerer regler for tradisjonell domstol basketball og vannpolo. Det er åpenbart ingen dribling involvert i vannkampball.

Spillvariasjon 3: strand basketball

Beach basketball spilles på stranden og er ganske annerledes enn andre typer basketball. Det er ikke så strengt og mye mer av et fysisk spill enn basketball.

Posted by Chris

Categorised under Basketball, basketball regler
Bookmark the permalink or leave a trackback.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

or