Basketball, basketball historie

NBA sport betting – et overblikk

Posted by Chris

I USA, flere mennesker satse på NFL-spill enn noen annen idrett. Dessverre er dette en av de vanskeligste idrett å konsekvent vinne spill. I tillegg er det ikke så mange kamper som betyr at det ikke er så mange muligheter til å vinne spill.

Spill på NBA basketball er ikke bare moro, det er en av de enklere sport å vinne spill. Det er 30 lag som spiller en 82 spill ordinære sesongen, så det er over tusen forskjellige spill å satse på.

Du kan også satse før sesongen starter. Dette kalles futures satse. Det er der du satser på hendelser som vil finne sted i løpet av sesongen, og vi vil ikke vite det endelige resultatet før den ordinære sesongen slutter. Du kan satse på individuelle spillere samt lag. Denne formen for betting betaler svært godt. Plasser innsatser på basketball? Få siste odds med Unibet odds.

Kilde: Pixabay

Individuell futures betting er hvor du satse på hvordan du tenker en viss spiller vil utføre. Du kan spille på hvilken spiller du tror vil lede ligaen i scoring, rebounding eller assists. Du kan også satse på årlige tildelinger som ligaens mest verdifulle spiller og rookie av året.

Lag futures betting er når du forutse hvordan lagene vil klare seg denne sesongen. Du kan velge hvilke tider du tror vil vinne hver divisjon, konferanse og seriemesterskap.

I løpet av sesongen, kan du satse på hver av de 1230 spillene. Hvert spill har 3 forskjellige innsatsmuligheter. Den enkleste er å satse på hvilket lag du tror vil vinne spillet. Dette betaler ikke den beste, men er den enkleste å vinne. Du kan også satse hvilket lag du tror vil dekke spredningen. For eksempel, hvis Boston Celtics er favoriserte å slå Los Angeles Lakers etter to og vinne med fire, dekket de spredningen. Hvis Lakers tapte med ett eller vant kampen, ville de ha dekket spredning. Til slutt kan du satse den totale poengsummen scoret i spillet.

Leave A Comment