Basketball

Basketball – Flere variasjoner

Posted by Chris

Basketball må ikke bare være en streng versjon med et fast sett av regler på en innendørs bane med tregulv. Det er faktisk mange flere variasjoner av spillet som tar basketball til et helt nytt nivå. Det å spille et spill med basketball kan være en fantastisk opplevelse; basketball betting er populært såvel som den mindre størrelsen av lagene med tillegget av været ikke har noe å si for spillet.

Variasjon er en av tingene som gjør at basketball er en så populær sport. Med alle måtene man kan spille spillet på så er det ikke rart at folk over hele verden er med å spiller. Det er sant uavhengig av hvem de er, hvor gamle de er eller hva slags fysiske begrensninger de har.Hvis du vil plassere spill på NBA eller andre basketball kamper, er det mange online sportsbooks som bet365 sportsbook hvor spill kan plasseres.

Spill variasjon 1: Rullestol basketball

Rullestol basketball, som navnet hinter til, er spilt mens man sitter i en rullestol. Stolene er special designet så de kan bevege seg raskt og enkelt opp og ned banen. De er også laget så spillerne kan bevege seg fritt og fleksibelt, som spillerne kan i tradisjonell basketball.

Rullestol basketball er en seriøs sport som er regulert av den internasjonale rullestol basketball federasjonen (IWBF).

Spill variasjon 2: Vann Basketball

Vann basketball, igjen som navnet hinter til, er spilt i vannet. Det kan være rekreasjonelt eller som en lag regulert idrett. I vann basketball er reglene litt annerledes. Reglene for vann basketball kombinerer reglene for tradisjonell basketball på en bane og vannpolo. Det er, selvsagt, ingen dribling involvert i vann basketball.

Spill variasjon 3: Strand Basketball

Strand basketball er spilt på stranden og er ganske annerledes fra andre typer av basketball. Det er ikke så strength og mye mer fysisk krevende enn vanlig basketball.

Strand basketball er spilt på en bane formet som en sirkel uten noen bakplate på nettet. Det er ingen dribling ettersom ballen ikke spretter på sanden. Ballen er beveget opp og ned banen ved at man sender pasninger til hverandre eller at man tar maks 2 og et halvt steg. Det er heller ingen grense for banen i strand basketball.

Spill variasjon 4: Uformell Basketball

Uformell basketball er ikke egentlig en egen offisiell form for basketball, men blir brukt her for å simpelten beskrive den typen basketball for flest spiller – basketball hvor du bare spiller for gleden av spillet. Den beste måten!

Uformelt spill kan ha alle slags regler en ønsker, så lenge alle som spiller er enige om dem. Det kan ikke engang være noe organisert spill, men heller folk som spiller for å ha det gøy.

Basketball er en veldig fleksibel sport. Det kan bli spilt omtrent hvor som helst og på alle måter du kan se for deg. Faktisk så er det nok spilt på alle tenkelige måter allerede ettersom det er en så populær sport. Hver variasjon av sporten involverer en ball og en kurv med det endelige målet av å få ballen i kurven for å få poeng.

 

Leave A Comment